|

Baby lasagna – šalata

#giveaway – Svi koji kod nas rezerviraju rođendan do 10.9 imaju priliku osvojiti 2 karte za koncert #babylasagna 12.9. na Šalati. – sve sto trebate napraviti je rezervirati najbolji ročkas u escape room-u , ostaviti nam broj telefona -izvlačenje 10.9 u toku dana – ako i ne osvojiš ipak ćeš imati najbolji ročkas 🎉🧩. 📲
Centar najbolje zabave

Dragi roditelji i mališani,

S velikim uzbuđenjem najavljujemo naš najnoviji giveaway koji će oduševiti sve ljubitelje zabave i avanture! Ako ste rezervirali rođendan u našem dječjem escape roomu do 10. rujna, imate priliku osvojiti ulaznice za koncert Baby Lasagne! 🎉

Zašto baš Baby Lasagne?

Baby Lasagne je omiljeni izvođač među djecom, poznat po svojim veselim i energičnim pjesmama koje potiču igru i kreativnost. Njegov koncert je savršena prilika za proslavu i nezaboravne trenutke s prijateljima i obitelji. A tko ne bi želio uživati u glazbi koja donosi osmijehe na lica?

Kako sudjelovati?

Sudjelovanje u giveawayu je jednostavno! Sve što trebate učiniti je rezervirati rođendan kod nas do 10. rujna, bez obzira na datum proslave. Naša misija je stvoriti pozitivnu atmosferu i pružiti nezaboravne rođendanske proslave, a ovaj giveaway je samo jedan od načina na koji to činimo.

Što nudimo?

U našem dječjem escape roomu, rođendani nisu samo obične proslave – to su interaktivne igre i luda zabava! Vaši mališani će se suočiti s raznim izazovima, rješavati zagonetke i surađivati s prijateljima kako bi pobjegli iz sobe. Shvaćamo koliko su rođendani važni, stoga se trudimo da svaki trenutak bude ispunjen smijehom i uzbuđenjem.

Ne propustite priliku!

Rezervirajte svoj termin već danas i osigurajte svoje mjesto u ovom nevjerojatnom giveawayu. Tko zna, možda ćete upravo vi biti sretnik koji će osvojiti ulaznice za koncert Baby Lasagne!

Slične objave