DJEČJI ESCAPE ROOM SLAVI PETI ROĐENDAN

Pet godine novog oblika zabave

Prošlo je pet godina otkako je nova avantura preuzela dječje rođendane i postavila nove standarde zabave u našem gradu.
Već pet godina Dječji escape room pruža novu razinu zabave i avanture za Vaše najmlađe. Stotine tisuća zadovoljnih dječjih lica samo su početak ostvarenja naše vizije i dječjih snova.Puno je toga iza nas, a još nas više toga čeka. Krenuli smo s jednom tematskom sobom i avanturom koju su do sada mnogi prošli, a sada u naše četiri jedinstvene sobe svi rođendani postaju nezaboravno iskustvo.

Novi način zabave

Pokrenuli smo Dječji Escape room prilagođen isključivo mlađim uzrastima te im pružili jedinstvene zagonetke i avanture popraćene veselim likovima. Iskustvo koje smo stekli od početka je postalo inspiracija za nove nezaboravne rođendane, avanture, otkriča i veselje koje nas prati od samog početka. Većina je Gamemastera s nama od početka te su skupili nezamjenjivo iskustvo u radu s djecom i s veselje očekuju nove izazove.

Rođendan za pamćenje

Svaki rođendan proslavljen u našim prostorima i nama pruža nezaboravne trenutke. Baš zato se veselimo prirediti nezaboravnu avanturu svim posjetiteljima, slavljenicima i njihovim uzvanicima. Ako još niste, dođite iskusiti novi tip zabave.

Početak nove avanture

Kao što budimo znatiželju naših posjetitelja, tako i oni u nama bude inspiraciju za nove avanture i tematske sobe. Kako bi osjećaj veselja i uzbuđenja ostao u našem prostoru, nastavljamo s izgradnjom novih i jedinstvenih soba samo za Vas. Naš je cilj i dalje buditi maštu svih posjetitelja koji igraju glavnu ulogu naših avantura.

 

hrHrvatski